KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, HAZAI ZÖLDSÉGEK ÉS GYÜMÖLCSÖK - kistermelőktől az Ön asztalára!

Almacsatni

Hozzávalók:

  • 2 közepes alma
  • 2 szárított erős pirospaprika összemorzsolva
  • 1/2 evőkanál narancshéj
  • 1dl narancs lé
  • kevés fahéj
  • 2 ek vaj
  • 4dkg cukor
  • 5dkg mazsola
  • 4dkg durvára tört dió

Elkészítés:

Az almákat meghámozzuk 1cm-es szeletekre vágjuk. A hozzávalókat az alma, cukor és a narancslé kivételével összekeverjük és elkezdjük egy arra alkalmas lábasban pírítani 1-2 percig. Belekeverjük a cukrot és a narancslevet, míg a cukor felolvad. Belerakjuk az almát és kb 20-30 percig főzzük. A végén pedig belekeverjük a mazsolát és a diót.
Önmagában vagy sült hús mellé is finom...

Vegetáriánus: igen Nehézség: Elkészítési idő:

Válasszon kategóriát

Legfrissebb receptek

Recept kereső

 

 

További receptek >