KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, HAZAI ZÖLDSÉGEK ÉS GYÜMÖLCSÖK - kistermelőktől az Ön asztalára!

Citromos-pesztós krumpli

Hozzávalók:

  • 1 kg burgonya
  • 1 db lilahagyma
  • 20 dkg spenótlevél
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 2 evőkanál bazsalikom pesztó,
  • 1 citrom leve

Elkészítés:


Hámozzuk meg a burgonyákat, majd főzzük puhára. Ezután szűrjük le, és villával törjük össze. Vágjuk kétfelé a lilahagymát, majd cikkezzük fel vékonyra. Egy nagy serpenyőbe csorgassuk az olívaolajat, kanalazzuk bele a pesztót, majd forrósítsuk fel. Adjuk hozzá a lilahagyma cikkeket és a megmosott spenótleveleket. Csorgassuk meg citromlével és forgassuk össze a megfőzött és még forró burgonyával

Vegetáriánus: igen Nehézség: Elkészítési idő:

Válasszon kategóriát

Legfrissebb receptek

Recept kereső

 

 

További receptek >