P?link?s k?rteHozzávalók:
Elkészítés: A k?rt?t megmossuk ?s megh?mozzuk, a magj?t elt?vol?tjuk. Egy ed?nybe f?l liter vizet ?nt?nk, beletessz?k a k?rt?t, hozz?adjuk a feh?rbort, a cukrot, a m?zet ?s a szegf?szeget, majd 10 percig f?zz?k. Miut?n levett?k a t?zr?l, kih?tj?k, an?lk?l, hogy a k?rt?ket kivenn?nk a l?b?l. A toj?ss?rg?t ?s a cukrot habosra keverj?k, majd hozz?adjuk a feh?rbort, ?s ezzel is j?l ?sszekeverj?k, majd egy ed?nybe ?ntj?k. G?z f?l?tt kem?ny habb? verj?k. Ekkor r??ntj?k a k?rtep?link?t ?s m?g egy keveset kavarjuk. A k?rt?t kivessz?k a l?b?l, ?s v?konyan felszeletelj?k. Vegetáriánus: igen Nehézség: Elkészítési idő: Vlasszon kategrit |
||
Legfrissebb receptek
Recept keres
Tovbbi receptek > |