Bund?zott karal?bHozzávalók:
Elkészítés: A toj?st habosra verj?k a sz?dav?zzel ?s annyi liszttel, hogy a szok?sosn?l valamivel s?r?bb palacsintamassz?t kapjunk. Z?zott fokhagym?val, s?val, t?r?tt borssal ?zes?tj?k, majd 2 evõkan?l olajat is belekever?nk. A megh?mozott f?lcentis karik?kra v?gjuk. J?l megs?zzuk, majd azonnal lisztbe m?rtjuk. Ezut?n beleforgatjuk a t?szt?ba, ?s b?, forr? olajba tessz?k. Takar?kl?ngon aranys?rg?ra s?tj?k mindk?t oldal?t. A petrezselyemcsokrot sz?tszedj?k, ?s a megmosott, lecs?p?gtetett sz?lakat lisztbe m?rtva, a marad?k t?szt?ban megforgatjuk. Az olajban hirtelen, sz?p pirosra megs?tj?k. Petrezselymes burgonya vagy tejf?l (kefir) illik hozz Vegetáriánus: igen Nehézség: Elkészítési idő: Vlasszon kategrit |
||
Legfrissebb receptek
Recept keres
Tovbbi receptek > |