KIVÁLÓ MINÕSÉGÛ, HAZAI ZÖLDSÉGEK ÉS GYÜMÖLCSÖK - kistermelõktõl az Ön asztalára!

Must?ros hagym?s babsal?ta

Hozzávalók:

  • 50 dkg sz?razbab
  • 1-2 bab?rlev?l
  • szemes feketebors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 fej hagyma
  • p?r rozmaringlev?l
  • 2 ek must?r
  • s?, bors
  • 1-2 ev?kan?l ol?vaolaj

Elkészítés:

A babot bab?rleveles, szemes borssal, rozmaringgal, fokhagym?val ?zes?tett v?zben megf?zz?k, a f?z?levet nem ?ntj?k ki egyel?re.
A babot m?g melegen sal?t?st?lba tessz?k, hozz?adunk k?t kan?l must?rt, a felapr?tott v?r?shagym?t, s?t, borsot, ?s a f?z?l?b?l egy keveset. Beh?tj?k p?r ?r?ra, hogy ?ssze?rjen. T?lal?sn?l ol?vaolajat csepegtet?nk a tetej?re.

Vegetáriánus: igen Nehézség: Elkészítési idő:

Vlasszon kategrit

Legfrissebb receptek

Recept keres

 

 

Tovbbi receptek >