Penne s?t?t?kkel
Hozzávalók:
- 50 dkg penne
- 1 kg s?t?t?k
- 1 p?r?hagyma
- 3 dkg vaj
- 3 dl tejsz?n
- 1 poh?r alapl? (ty?kh?sleves)
- 3 ek feny?mag
- Szerecsendi?, s?, frissen ?r?lt feketebors
Elkészítés:
A s?t?t?k?t megh?mozzuk, a magokat kikaparjuk, a h?s?t apr? kock?kra v?gjuk.
A p?r?hagym?t alaposan megmossuk, megtiszt?tjuk, v?kony karik?kra v?gjuk.
A vajat egy serpeny?ben felolvasztjuk, megp?roljuk a p?r?hagym?t. Hozz?adjuk a s?t?t?kkock?kat ?s a szerecsendi?t ?s fed? alatt 10 percig p?roljuk. Hozz??ntj?k a h?slevest ?s ?gy m?g 5 percig p?roljuk. Hozz??ntj?k a tejsz?nt ?s felforraljuk.
A feny?magot egy kis serpeny?ben enyh?n megpir?tjuk.
Vizet forralunk a t?szt?nak. Ha felforrt a v?z, hozz?adjuk a s?t, ?s amikor ?jra forr, hozz?adjuk a t?szt?t. A megf?tt t?szt?t lecs?p?gtetj?k, ?sszekeverj?k a sz?sszal ?s megsz?rjuk a feny?maggal.
Vegetáriánus: igen Nehézség: Elkészítési idő:
Vlasszon kategrit
|