KIVÁLÓ MINÕSÉGÛ, HAZAI ZÖLDSÉGEK ÉS GYÜMÖLCSÖK - kistermelõktõl az Ön asztalára!

Penne s?t?t?kkel

Hozzávalók:

  • 50 dkg penne
  • 1 kg s?t?t?k
  • 1 p?r?hagyma
  • 3 dkg vaj
  • 3 dl tejsz?n
  • 1 poh?r alapl? (ty?kh?sleves)
  • 3 ek feny?mag
  • Szerecsendi?, s?, frissen ?r?lt feketebors

Elkészítés:

A s?t?t?k?t megh?mozzuk, a magokat kikaparjuk, a h?s?t apr? kock?kra v?gjuk.
A p?r?hagym?t alaposan megmossuk, megtiszt?tjuk, v?kony karik?kra v?gjuk.
A vajat egy serpeny?ben felolvasztjuk, megp?roljuk a p?r?hagym?t. Hozz?adjuk a s?t?t?kkock?kat ?s a szerecsendi?t ?s fed? alatt 10 percig p?roljuk. Hozz??ntj?k a h?slevest ?s ?gy m?g 5 percig p?roljuk. Hozz??ntj?k a tejsz?nt ?s felforraljuk.
A feny?magot egy kis serpeny?ben enyh?n megpir?tjuk.
Vizet forralunk a t?szt?nak. Ha felforrt a v?z, hozz?adjuk a s?t, ?s amikor ?jra forr, hozz?adjuk a t?szt?t. A megf?tt t?szt?t lecs?p?gtetj?k, ?sszekeverj?k a sz?sszal ?s megsz?rjuk a feny?maggal.

Vegetáriánus: igen Nehézség: Elkészítési idő:

Vlasszon kategrit

Legfrissebb receptek

Recept keres

 

 

Tovbbi receptek >