KIVÁLÓ MINÕSÉGÛ, HAZAI ZÖLDSÉGEK ÉS GYÜMÖLCSÖK - kistermelõktõl az Ön asztalára!

S?rgar?paleves

Hozzávalók:

  • 3 k?zepes s?rgar?pa
  • F?l fej kis v?r?shagyma megtiszt?tva ?s apr?ra v?gva
  • 1 te?skan?l m?z
  • 1ek mazsola
  • 2 kis szem krumpli
  • 2 poh?r alapl? (ty?kh?sleves)
  • F?l poh?r tejsz?n
  • S?, frissen ?r?lt feketebors, ?r?lt koriander

Elkészítés:

A s?rgar?p?t alaposan megmossuk,megtiszt?tjuk ?s karik?kra v?gjuk.
Apr?ra v?gunk egy f?l fej kis fej v?r?shagym?t.
A s?rgar?p?t p?rol?ed?nyben s?s v?zen enyh?n megp?roljuk.
Egy ed?nyben felolvasztjuk a vajat ?s ezen a hagym?t ?vegesre p?roljuk. Hozz??ntj?k a p?rolt s?rgar?p?t, a mazsol?t, az ?r?lt koriandert ?s egy te?skan?l m?zet. Gyakori keverget?ssel p?roljuk tov?bb.
Hozz??ntj?k a h?slevest ?s a k?t szem apr? kock?kra v?gott krumplit. Addig f?zz?k, am?g a krumpli megpuhul. Ekkor ?sszeturmixoljuk. Hozz??ntj?k a tejsz?nt, ha kell egy kis s?t ?s a feketeborsot ?s m?g egyet forralunk rajta.

Vegetáriánus: igen Nehézség: Elkészítési idő:

Vlasszon kategrit

Legfrissebb receptek

Recept keres

 

 

Tovbbi receptek >