KIVÁLÓ MINÕSÉGÛ, HAZAI ZÖLDSÉGEK ÉS GYÜMÖLCSÖK - kistermelõktõl az Ön asztalára!

Padlizs?nnal t?lt?tt gomba

Hozzávalók:

  • 40dkg padlizs?n,
  • 1dl ol?vaolaj,
  • 10sz?l friss bazsalikom,
  • 1sz?l p?r?hagyma,
  • f?l hagyma,
  • 10dkg kaliforniai paprika,
  • 1dl paradicsoml?,
  • 8db sampinyon gomba,
  • 1gerezd fokhagyma,
  • csipet s?,
  • ?r?lt bors,
  • 5dkg vaj.

Elkészítés:

A padlizs?nt megtiszt?tjuk, ?s kock?kra v?gjuk, majd egy serpeny?ben ol?vaolajon s?tj?k, s?zzuk, borsozzuk, bazsalikommal megsz?rjuk, f?lretessz?k. Egy m?sik serpeny?ben megpir?tjuk a felapr?zott p?r?hagym?t, hagym?t ?s a kaliforniai paprik?t, majd r?tessz?k a padlizs?nt ?s a paradicsoml?vel fel?ntj?k. Borsozzuk, pr?selt fokhagym?t adunk hozz? ?s kb. 1/2 ?r?t ?llni hagyjuk. Az eg?sz gomb?kat j?l megmossuk, a t?rzs?t lev?gjuk, ?s pap?rt?rl?vel sz?razra itatjuk. K?v?l-bel?l s?zzuk, borsozzuk ?s mindegyik belsej?be 1-1 vajdarabk?t helyez?nk. Aluf?lia darabokat alaposan bevajazunk ?s r?fektetj?k a gombafejeket, majd belsej?kbe belemerj?k a padlizs?nos kever?ket, befedj?k az ?res gombafejekkel ?s aluf?li?val alaposan becsomagolva kb. 180 fokos s?t?ben 20 percet s?tj?k.

Vegetáriánus: nem Nehézség: Elkészítési idő:

Vlasszon kategrit

Legfrissebb receptek

Recept keres

 

 

Tovbbi receptek >