Sajtos paradicsomHozzávalók:
Elkészítés: A rizst gondosan ?tv?logatom, t?bbsz?r v?ltott v?zben megmosom, lecs?p?gtetem, majd egy ev?kan?l olajon ?vegesre pir?tom. A t?rfogat?hoz k?pest k?t ?s f?lszeres v?zzel le?nt?m, belekeverem a veget?t ?s egy gerezd ?sszez?zott fokhagym?t, majd fed? alatt, kis l?ngon puh?ra p?rolom. Ha a rizs m?r puha, de m?g l? van alatta, akkor a t?zr?l leh?zom, ?s befedve hagyom h?sz percig, addigra az ?sszes lev?t felissza. K?zben a paradicsomokat megmosom, let?r?lgetem, majd ujjnyi vastag karik?kra v?gom. A toj?st a tejjel habosra keverem, hozz?adom a lisztet, a marad?k z?zott fokhagym?t, a s?t, a t?r?tt borsot, a curryport ?s a marad?k olajat. A massz?nak palacsinta s?r?s?g? t?szt?nak kell lennie. (Ha nem el?g s?r?, kev?s lisztet m?g hozz?keverek.) Ezut?n keverem bele a reszelt sajtot. A m?r megduzzadt rizst beleter?tem egy kisebb tepsibe vagy t?z?ll?, lapos t?lra. Egym?s mell? r?helyezem a paradicsomkarik?kat, megs?zom, ?s r?kenem a sajtos massz?t. El?meleg?tett, forr? s?t?be tolom be a fedetlen tepsit, ?s annyi ideig s?t?m, am?g a paradicsomra r?s?l a sajtos massza, de m?g nem nagyon barnul. Vegetáriánus: igen Nehézség: Elkészítési idő: Vlasszon kategrit |
||
Legfrissebb receptek
Recept keres
Tovbbi receptek > |