S?lt padlizs?n rakottasHozzávalók:
Elkészítés: A padlizs?nt v?kony karik?kra v?gjuk, majd a megtiszt?tott ?s kett?v?gott mogyor?hagym?kkal egy?tt tepsibe tessz?k, 2 ev?kan?l olajjal megspriccelj?k, ?s el?meleg?tett, forr? s?t?ben 20 percig s?tj?k, k?zben egyszer megford?tjuk. Hozz?adjuk a f?lbev?gott paradicsomokat, a fokhagymagerezdeket, ?jra megspriccelj?k 2 ev?kan?l olajjal, visszatessz?k a s?t?be, ?s m?g 10-15 percig s?tj?k, am?g a paradicsomok puhulni kezdenek. Kivessz?k a s?t?b?l a tepsit, ?s a tartalm?t t?z?ll? t?lra bor?tjuk. Megsz?rjuk zsemlemorzs?val ?s reszelt f?st?lt sajttal. A pest?t elkeverj?k a balzsamecettel, a marad?k olajjal, s?zzuk, borsozzuk, ?s a z?lds?gekre ?ntj?k. 20-25 percre visszatessz?k a s?t?be, am?g a teteje pirulni kezd. Melegen t?laljuk, ropog?s h?j? kenyeret k?n?lunk mell?. Vegetáriánus: igen Nehézség: Elkészítési idő: 70 perc Vlasszon kategrit |
||
Legfrissebb receptek
Recept keres
Tovbbi receptek > |