T?lt?tt hagymaHozzávalók:
Elkészítés: A hagym?kat megtiszt?tjuk, ?s s?s, forr?sban l?v? v?zbe tessz?k. Az ?jraforr?st?l sz?m?tott 5 percig f?zz?k, majd lesz?rj?k. J? ?les k?ssel a k?zep?ket ?gy v?jjuk ki, hogy legal?bb m?sf?l centi vastag faluk maradjon. A hagym?k alj?r?l egy hajsz?lv?kony lapot lev?gunk, hogy ne billegjenek. Egy kis tepsire vagy t?z?ll? t?lra tessz?k szorosan egym?s mell? a kiv?jt hagym?kat. A t?ltel?khez a toj?st ?sszekeverj?k a zsemlemorzs?val, a reszelt sajt fel?vel, az ?sszev?gott hagymaforg?ccsal, a must?rral ?s a f?szerekkel. Hozz?adunk egy-k?t ev?kan?l tejf?lt, majd a t?ltel?ket belet?ltj?k a hagyma?regekbe. (J?l p?pozzuk meg a tetej?t!) A megmaradt tejf?lt ?sszekeverj?k a megmaradt reszelt sajttal, kicsit megs?zzuk, ?s r?kenj?k a hagym?k tetej?re. A f?st?lt szalonn?t nyolc szeletre v?gjuk, ?s mindegyik hagym?ra r?bor?tunk egy-egy szelet szalonn?t. Aluf?li?val betakarjuk, ?s 25 percig p?roljuk az el?meleg?tett forr? s?t?ben. V?g?l levessz?k a f?li?t, ?s pirosra pir?tjuk. P?rolt rizs vagy s?lt burgonya illik mell Vegetáriánus: nem Nehézség: Elkészítési idő: Vlasszon kategrit |
||
Legfrissebb receptek
Recept keres
Tovbbi receptek > |