?szibarackos kacsam?jsal?taHozzávalók:
Elkészítés: A sal?t?t megmossuk, lesz?rogatjuk, ?s apr?bb darabokra t?pj?k. A m?jat megtiszt?tjuk, le?bl?tj?k, majd konyhai pap?rt?rl?vel a nedvess?get leitatjuk r?la. Ujjnyi vastag szeletekre v?gjuk, ?s a borssal meghintj?k. A barackot is megmossuk, kimagozzuk, ?s csinos cikkekre szelj?k. Ezut?n az ?ntethez a narancslevet az ecetbe ?ntj?k, megs?zzuk, megborsozzuk, csipetnyi cukorral ?des?tj?k, majd az ol?vaolajjal ?sszekeverj?k. A karik?kra v?gott ?jhagym?t a margarinon megfuttatjuk, majd kiszedegetj?k, ?s lecsepegtetj?k. A m?jat a visszamaradt margarinban szeletenk?nt ?ts?tj?k, a sherryt is r?locsoljuk, m?g egyet forralunk rajta, v?g?l megs?zzuk. A t?ny?rokon a sal?t?t, a m?jat ?s a hagymakarik?kat sz?tosztjuk, v?g?l az ?ntettel meglocsolva, friss bagett k?s?ret?ben k?n?ljuk ezt a kit?n? el??telt. Vegetáriánus: nem Nehézség: Elkészítési idő: Vlasszon kategrit |
||
Legfrissebb receptek
Recept keres
Tovbbi receptek > |