Olasz falusi sal?taHozzávalók:
Elkészítés: Egy sal?t?st?lba t?pkedj?k a kenyeret kis darabokra. Adjuk hozz? a paradicsomot, ubork?t ?s az olivabogy?t, keverj?k hozz? a lilahagym?t, bazsalikomot ?s a petrezselymet. Egy kis ?vegben gyorsan keverj?k ?ssze az olivaolajat, a fokhagym?t ?s az ecetet. ?nts?k a sal?t?ra az ?ntetet, ?zes?ts?k s?val, borssal ?s sz?rjuk meg a fenyõmaggal. Kb. 30 percig pihentess?k, hogy az ?zek egy kicsit ?ssze?rjenek. Tulajdonságok: Ez egy tradicion?lis olasz recept, amelyet persze minden h?ziasszony a saj?t ?zl?se szerint k?sz?t el. Fontos a j? minõs?gû keny?r, amely mag?ba sz?vja a sal?ta finom ?zeit, nem esik ?ssze ragacsos massz?v? a sal?t?st?l alj?ban. Vegetáriánus: igen Nehézség: Elkészítési idő: Vlasszon kategrit |
||
Legfrissebb receptek
Recept keres
Tovbbi receptek > |