KIVÁLÓ MINÕSÉGÛ, HAZAI ZÖLDSÉGEK ÉS GYÜMÖLCSÖK - kistermelõktõl az Ön asztalára!

Hideg uborkaleves

Hozzávalók:

  • 7.5 dl natur joghurt
  • 1 nagy k?gy?uborka. Az ubork?t h?mozzuk meg, v?gjuk f?lbe, magja n?lk?l reszelj?k durv?ra.
  • 2 gerezd fokhagyma apr?ra z?zva
  • 1 ek extra szûsz olivaolaj
  • 1.5 evõkan?l apr?ra v?gott friss menta
  • 2.5 ek apr?ra v?gott friss kapor, ?s 6 sz?l kis kapor a d?sz?t?shez
  • F?l liter hideg tej
  • 3 ek sz?raz feh?rbor
  • F?l citrom leve kifacsarva
  • 10 dkg di?, apr?ra v?gva
  • S? ?s frissen õr?lt feketebors

Elkészítés:

Csepegtess?k le a joghurtot. A kics?p?g?tt folyad?kot ?nts?k ki. A joghurtot tegy?k egy t?lba. Adjuk hozz? a reszelt ubork?t, a z?zott fokhagym?t, a felapr?tott ment?t ?s a kaprot, Keverj?k j?l ?ssze. ?nts?k hozz? a tejet. Keverj?k bele a citroml?t ?s a di?t. S?zzuk, borsozzuk. Fedj?k le ?s tegy?k a hûtõbe egy ?r?ra. T?lal?s elõtt d?sz?ts?k a kaporlev?llel. J?l behûtve szolg?ljuk fel.

Tulajdonságok:

6 szem?lyre

Vegetáriánus: igen Nehézség: Elkészítési idő:

Vlasszon kategrit

Legfrissebb receptek

Recept keres

 

 

Tovbbi receptek >