Fejes sal?t?s z?ldbors?kr?mlevesHozzávalók:
Elkészítés: A hagym?t vajon megdinsztelj?k, belet?pkedj?k az alaposan megmosott sal?taleveleket. K?zben folyamatosan forgatjuk,hogy a levelek egyszerre fonnyadjanak ?ssze. Belesz?rjuk a lisztet ?s f?l percig k?zepes l?ngon pir?tjuk, k?zben folyamatosan keverj?k. Fel?ntj?k v?zzel, beletessz?k a leveskock?t ?s nagyl?ngon ?sszeforraljuk. Mikor m?r ?pp forr, beletessz?k a z?ldbors?t. K?zepes l?ngon fõzz?k am?g a z?ldbors? megpuhul: kb negyed?r?t ha frissen v?s?roltuk. Mikor k?sz, ?t?ntj?k a turmixg?pbe ?s kr?mesre turmixoljuk. Vissza?ntj?k az ed?nybe, hozz??ntj?k a tejsz?nt ?s lassan meleg?tj?k, de m?r nem forraljuk. Egy kis sajtot reszelhet?nk hozz?. Tulajdonságok: 10 h?napos kort?l adjuk. Vegetáriánus: nem Nehézség: Elkészítési idő: Vlasszon kategrit |
||
Legfrissebb receptek
Recept keres
Tovbbi receptek > |