S?t?t?k?s-t?r?s s?tem?nyHozzávalók:
Elkészítés: A s?t?t?k?t ?s az alm?t tiszt?t?s ut?n lereszelj?k. A di?t durv?ra apr?tjuk. A citrom h?j?t lereszelj?k, lev?t kifacsarjuk ?s k?l?n tessz?k. A 3 toj?st kett? vessz?k ?s a feh?rj?t kem?ny habb? verj?k. A t?r?t ?tnyomkodjuk, majd hozz?adjuk a tejet, 1 toj?st, cukrot, van?li?scukrot ?s csipet s?t. A t?r?hoz adjuk tov?bb? a lisztet, s?t?port ?s ny?jthat? t?szt?t form?lunk bel?le, amit kiny?jtunk. A s?t?form?nkba ?gy helyezz?k bele, hogy hagyjunk neki peremet. Ezt k?vet?en a 3 toj?ss?rg?t a m?zzel, rummal, fah?jjal, kem?ny?t?vel habosra kever?nk. Hozz?keverj?k a s?t?t?k?t, alm?t, di?t, a citrom lev?t ?s h?jj?t. A felvert toj?sfeh?rj?vel fellaz?tjuk. Ezt k?vet?en a kapott massz?t a t?szt?ra r??ntj?k, a di?val lesz?rjuk ?s 200 fokon a s?t?ben pirosra s?tj?k. Ha kivessz?k, porcukorral megsz?rjuk. J? ?tv?gyat. Vegetáriánus: nem Nehézség: Elkészítési idő: Vlasszon kategrit |
||
Legfrissebb receptek
Recept keres
Tovbbi receptek > |