KIVÁLÓ MINÕSÉGÛ, HAZAI ZÖLDSÉGEK ÉS GYÜMÖLCSÖK - kistermelõktõl az Ön asztalára!

S?t?t?k?s-t?r?s s?tem?ny

Hozzávalók:

  • 30 dkg s?t?t?k
  • 20 dkg alma
  • 10 dkg di?
  • 1 citrom
  • 4 toj?s
  • 15 dkg tur?
  • 7 ev?kan?l tej
  • 7 ev?kan?l olaj
  • 7 dkg cukor
  • 1 cs vanili?s cukor
  • 40 dkg liszt
  • 1 cs s?t?por
  • 13 dkg m?z
  • 2 ev?kan?l rum
  • 1 k?v?skan?l fah?j
  • 1 ev?kan?l kem?ny?t?

Elkészítés:

A s?t?t?k?t ?s az alm?t tiszt?t?s ut?n lereszelj?k. A di?t durv?ra apr?tjuk. A citrom h?j?t lereszelj?k, lev?t kifacsarjuk ?s k?l?n tessz?k. A 3 toj?st kett? vessz?k ?s a feh?rj?t kem?ny habb? verj?k. A t?r?t ?tnyomkodjuk, majd hozz?adjuk a tejet, 1 toj?st, cukrot, van?li?scukrot ?s csipet s?t. A t?r?hoz adjuk tov?bb? a lisztet, s?t?port ?s ny?jthat? t?szt?t form?lunk bel?le, amit kiny?jtunk. A s?t?form?nkba ?gy helyezz?k bele, hogy hagyjunk neki peremet. Ezt k?vet?en a 3 toj?ss?rg?t a m?zzel, rummal, fah?jjal, kem?ny?t?vel habosra kever?nk. Hozz?keverj?k a s?t?t?k?t, alm?t, di?t, a citrom lev?t ?s h?jj?t. A felvert toj?sfeh?rj?vel fellaz?tjuk. Ezt k?vet?en a kapott massz?t a t?szt?ra r??ntj?k, a di?val lesz?rjuk ?s 200 fokon a s?t?ben pirosra s?tj?k. Ha kivessz?k, porcukorral megsz?rjuk. J? ?tv?gyat.

Vegetáriánus: nem Nehézség: Elkészítési idő:

Vlasszon kategrit

Legfrissebb receptek

Recept keres

 

 

Tovbbi receptek >