KIVÁLÓ MINÕSÉGÛ, HAZAI ZÖLDSÉGEK ÉS GYÜMÖLCSÖK - kistermelõktõl az Ön asztalára!

Csereszny?s pite

Hozzávalók:

  • Hozz?val?k:
  • 30 dkg liszt
  • 15 dkg vaj
  • 8 dkg cukor
  • 4 ek joghurt
  • 1 tk s?t?por
  • csipet s?
  • A t?ltel?khez:
  • 80 dkg kimagozott cseresznye
  • 8 dkg cukor
  • 1 tk fah?j
  • 3-4 ek zsemlemorzsa

Elkészítés:

Egy t?lba tessz?k a lisztet, elkeverj?k benne a s?t ?s a s?t?port. Hozz?adjuk a vajat, a cukrot ?s joghurtot, majd sima t?szt?t gy?runk bel?le. A kimagozott csereszny?be keverj?k a cukrot ?s a fah?jat. Egy nagyobb m?ret? tepsit enyh?n kivajazunk ?s lisztez?nk, majd kiny?jtjuk bele a s?tit?szta ¾ -?t. Megsz?rjuk zsemlemorzs?val, r?tessz?k a csereszny?t ?s elegyengetj?k. A marad?k t?szt?t kiny?jtjuk, r?csokat v?gunk bel?le, ?s sz?pen ber?csozzuk a s?ti tetej?t. El?meleg?tett s?t?be tessz?k ?s megs?tj?k.

Vegetáriánus: igen Nehézség: Elkészítési idő:

Vlasszon kategrit

Legfrissebb receptek

Recept keres

 

 

Tovbbi receptek >