KIVÁLÓ MINÕSÉGÛ, HAZAI ZÖLDSÉGEK ÉS GYÜMÖLCSÖK - kistermelõktõl az Ön asztalára!

Bund?zott karal?b

Hozzávalók:

  • 4 zsenge karal?b?,
  • 1 toj?s,
  • 8-10 dkg liszt,
  • 3 dkg reszelt sajt,
  • 1 dl sz?dav?z,
  • 2 csokor friss petrezselyem,
  • 1 gerezd fokhagyma,
  • olaj a s?t?shez,
  • s?, feh?r bors

Elkészítés:

A toj?st habosra verj?k a sz?dav?zzel ?s annyi liszttel, hogy a szok?sosn?l valamivel s?r?bb palacsintamassz?t kapjunk. Z?zott fokhagym?val, s?val, t?r?tt borssal ?zes?tj?k, majd 2 evõkan?l olajat is belekever?nk. A megh?mozott f?lcentis karik?kra v?gjuk. J?l megs?zzuk, majd azonnal lisztbe m?rtjuk. Ezut?n beleforgatjuk a t?szt?ba, ?s b?, forr? olajba tessz?k. Takar?kl?ngon aranys?rg?ra s?tj?k mindk?t oldal?t. A petrezselyemcsokrot sz?tszedj?k, ?s a megmosott, lecs?p?gtetett sz?lakat lisztbe m?rtva, a marad?k t?szt?ban megforgatjuk. Az olajban hirtelen, sz?p pirosra megs?tj?k. Petrezselymes burgonya vagy tejf?l (kefir) illik hozz

Vegetáriánus: igen Nehézség: Elkészítési idő:

Vlasszon kategrit

Legfrissebb receptek

Recept keres

 

 

Tovbbi receptek >