KIVÁLÓ MINÕSÉGÛ, HAZAI ZÖLDSÉGEK ÉS GYÜMÖLCSÖK - kistermelõktõl az Ön asztalára!

Sajtos sz?l?sal?ta

Hozzávalók:

  • 10 dkg feh?r sz?l?
  • 10 dkg piros sz?l?
  • 1 s?rgar?pa
  • 1 kis zellergum?
  • 10 dkg trappista sajt
  • 10 dkg tiszt?tott di?b?l
  • Az ?ntethez:
  • 1 csokor t?rkony
  • 6 ev?kan?l olaj
  • 3 ev?kan?l borecet
  • 2 ev?kan?l majon?z

Elkészítés:

A sz?l?t megmossuk, leszemezz?k, ?s konyhai pap?rt?rl?n hagyjuk megsz?radni. A s?rgar?p?t, a zellert megtiszt?tjuk, megmossuk, sz?razra t?r?lj?k, ?s gyufasz?lnyi cs?kokra v?gjuk. A sajtot felkock?zzuk. A t?rkonyt le?bl?tj?k, ?s felapr?tjuk.
A sz?l?t, a r?p?t, a zellert, a sajtot ?s a di?t nagy t?lba sz?rjuk, laz?n ?sszekeverj?k, ?s kb. 30 percre beh?tj?k. Kisebb m?ly t?lk?ba bele?ntj?k az olajat, a borecetet, ?s er?teljes mozdulatokkal ?sszekeverj?k. Ezut?n hozz?adjuk a majon?zt, s?zzuk, borsozzuk, beletessz?k a felapr?tott t?rkonyt, ?s sim?ra kikeverj?k. A h?t?b?l kivessz?k a sal?t?t, meglocsoljuk az ?ntettel, ?s azonnal t?laljuk. Pir?t?s kenyeret adhatunk hozz?.

Vegetáriánus: igen Nehézség: Elkészítési idő:

Vlasszon kategrit

Legfrissebb receptek

Recept keres

 

 

Tovbbi receptek >